Terug naar Routebeschrijving

Routebeschrijving De Pol

Het buurtschap De Pol is zeer fraai gelegen in het prachtige Noord-West Overijsselse Landschap tussen het natuurgebied De Weerribben en de bossen van het landgoed “De Heerlijkheid De Eese”.

 

 

Routebeschrijving naar ‘Expositie Beeldschoon’ bij De Pol:

Vanaf Almere
A6 richting Emmeloord/Joure afrit 15. Op afrit rechtsaf, bij T-splitsing linksaf richting Wolvega. In Kuinre op rotonde rechtsaf richting Oldemarkt. Op de dijk linksaf richting Oldemarkt. Nu de weg consequent rechtdoor volgen tot u in Paasloo bij een bord komt met ‘LET OP UITRIT Zwembad Tolhekke’. Voor het zwembad gaat u linksaf, u bent nu op de Paasloregel. Deze weg rijdt u geheel uit. Over de kruising rechtdoor dit is de Wilhelminalaan. Over het spoor en onder de snelweg A32 door. U neemt de tweede weg rechts de Willem Alexanderlaan en de eerste links de Löhnislaan. De tweede boerderij aan uw rechterhand is nummer 4.

Vanaf Amersfoort
richting Zwolle/Meppel A28 bij Meppel richting Heerenveen A32. Afrit 7 Steenwijk Noord nemen * en op rotonde rechtsaf richting Willemsoord rijden. Bij Muziekcafé  in Witte Paarden gaat u rechtsaf over spoor en snelweg neemt u de tweede links. Dit is de Willem Alexanderlaan. De tweede geasfalteerde weg aan uw rechterhand is de Löhnislaan. De tweede boerderij aan uw rechterhand is nummer 4.

Vanaf Heerenveen
richting Meppel A32. Afrit 7 Steenwijk Noord nemen en vanaf * route volgen (zie boven).

Vanaf Apeldoorn
A50 richting Zwolle dan A28 richting Meppel, bij Meppel richting A32 richting Heerenveen. Op A32 afrit 7 Steenwijk Noord nemen en vanaf * route volgen (zie boven).