Terug naar Routebeschrijving

Routebeschrijving De Bult

Art & Wellness Hotel Huis ten Wolde in De Bult ligt op een uitstekende locatie, in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Dit maakt Huis ten Wolde tot de ideale uitvalsbasis voor leuke activiteiten. Fietsen, wandelen of uitwaaien op het water rondom Giethoorn.

route-htw

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MET DE AUTO
Let op! Vanaf heden is Huis ten Wolde alleen nog via de kortste route bereikbaar, namelijk de inrit van de Onderduikersweg direct naast de snelweg.

Vanaf Zwolle: op de A32 aan het einde van afrit 6 rechtsaf richting Frederiksoord en meteen na ± 10 m linksaf de Onderduikersweg op (half-verhard pad).

Vanaf Leeuwarden: op de A32 aan het einde van afrit 6 linksaf onder de snelweg door richting Frederiksoord en meteen na ± 10 m linksaf de Onderduikersweg op (half-verhard pad).

Navigatie: Invoeren; huisnummer 5. (want bij huisnummer 6 kunt u langs de verkeerde kant van de Onderduikersweg worden gestuurd.). Kies er ook voor om onverharde wegen niet te vermijden (het pad is inmiddels verhard, maar de navigatie neemt dit nog niet goed over).